söndag 9 juni 2013

Veckomeddelande v. 24

Hej på er!

Vad tiden har gått fort, nu är vi inne på den sista skolveckan i femman. Vi har massor med roliga saker kvar att göra tillsammans innan det är dags för sommarlov.

Måndag: Vi börjar med att flytta till vårt gamla klassrum där vi var i fyran, det innebär att vi måste städa och torka rent vårt nuvarande klassrum och göra det extra fint inför att 4a ska få flytta in. Vi flyttar med alla våra saker så ta gärna med en kasse att lägga era saker i. Allt löst i klassrummet packar vi ner i flyttkartonger, sen hjälps vi åt att göra det nya klassrummet och det lilla grupprummet mysigt.

Klockan 11 äter vi lunch för att sedan spela fotboll tillsammans med 5b och 5d (se separat inbjudan).

Tisdag: 6c kommer att ordna en dag för hela vårt spår, 4a, 5d och 5c där vi kommer att göra roliga saker tillsammans i grupper.

Onsdag: Klassens dag, då kommer vi att göra roliga saker tillsammans och se på film(ni får ta med lite filmgodis).

Torsdag: Då blir det friluftsdag, mer information kommer under veckan. Då är det de äldre eleverna som gör olika aktiviteter för de yngre.

Fredag: Alla börjar klockan 08.50. Vi träffas i klassrummet, där vi har en mysig stund tillsammans (bara eleverna och jag). Klockan 10.00 går vi till bollhallen där vi kommer att ha en gemensam avslutning tillsammans med övriga 4-6 klasser. Alla föräldrar är välkomna till bollhallen. Alla 4-6 elever slutar efter den gemensamma samlingen i bollhallen. Bussen går hem 11.15.

Hälsningar Marie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar